Information om renoveringen – lämna nycklar till SFS!

Renoveringen fortgår som planerat. Vecka 19 eller 20 börjar fönsterrenoveringen i uppgång 14 vilket betyder att vår entreprenör SFS måste få tillträde till er lägenhet under 2–3 veckor. Ytterfönstren tas bort och målningsarbetet med torktider gör att entreprenören måste komma in i lägenheten flera gånger. Arbetet startar på de två översta planen.

Entreprenören kommer nu att samla in nycklar till samtliga lägenheter i uppgång 14. Vi ber er att lämna nycklar – märkta med namn och lägenhetsnummer eller i ett kuvert med namn och lägenhetsnummer – till Per Lindgren, som kommer att finnas tillgänglig tisdagen den 28/4 kl. 18–19 och onsdagen den 29/4 kl. 07–08. Han finns då i lokalen på Rindögatan 14 där byggarna håller till, ingången är precis till vänster om porten. Har ni inte möjlighet att lämna nycklar någon av dessa dagar går det även att kontakta Per på telefon 070-749 83 73 och komma överens om en annan tid som passar er. Nycklarna förvaras i entreprenörens kassaskåp under kvällar och helger.

Det är viktigt att alla ser till att lämna sin nyckel i tid, kommer inte hantverkarna in i er lägenhet den aviserade dagen, medför det förseningar och framför allt kostnader för väntetider, som i slutändan Brf debiterar respektive lägenhetsinnehavare.

Innan entreprenören kommer till respektive lägenhet meddelas hur mycket som måste plockas bort på sidor och framför fönstret m.m., dag och tid för arbetet kommer förstås också att meddelas. Vet ni redan nu att ni kommer att vara borta från lägenheten ber vi er att meddela oss snarast, så att ni har möjlighet att få informationen tidigare för att plocka undan.